2009. január 30., péntek

KIPÉCÉÉÉÉZTEK (engem is:-))

Csak most vettem észre, hogy engem is kipécézett Kriszta, (amit nagyon köszönök:-), így hát jöjjön a játék (vagy inkább az igazság) órája:-)))

Szabályok:Linkeld be azt az embert a blogodba, aki kipécézett! Ossz meg magadról 7 dolgot, akár különleges, akár hétköznapi! Pécézz ki 7 embert, nevezd meg és linkeld be őket a blogodba!Egy hozzászólásban értesítsd őket a blogjukon, hogy ki lettek pécézve

1., Mindig maximalista és a kör közepén lévő akartam lenni. Mindenben. A tanulásban, a munkában, a hobbikban... aztán szépen lassan ez átalakult a saját magamnek történő megfelelésbe.

2., A fenti átalakulás a kisfiam megszületésével kezdődött, mikor rájöttem, hogy van nálam fontosabb. Csongi... Imádom!

3., Szerencsésnek mondhatom magam a magánéletem alakulásában. A nagy Ő valóban a nagy Ő:-))

4., Imádok olvasni. Még reggelente hajszárítás közben is olvasok:-) a 2 év GYES alatt kb. 100 könyvet olvastam ki:-)
Imádok síelni is! Száguldani a lejtőkön lefele, hallani a síléc hangját a havon ahogy karcolja a hegyet... tiszta agymosás

5., Sajnos elég sértődékeny vagyok (ez nem kevés problémát okoztt, s okoz:-)) .. hamar tudok békülni, de a tüskék maradnak..

6., Alig tudok megülni a fenekemen 2 percnél tovább. mindig menni kellene valahova. Szerencsére a munkám az aktivitásban nem akadályoz, és a férjem szeret velem utazni.. bárhova:-)

7., ...s végül, de nem utolsó sorban... GYÖNGYFŰZÉS... kicsi gyerek korom óta körül vagyok véve gyöngyökkel. Mivel vidéken nőttem fel, ahol nem lehetett gyöngyöket kapni, anyukám hozatta őket Pestről.. persze akkor még nem fűztem, csak csoportosítgattam őket különféle rendszerek szerint:-)))

Mivel én a játékba már elég előrehaladott állapotban csatlakoztam, örömmel olvastam a többiek "önvallomásait", így most nem nevezek meg senkit:-))

Nincsenek megjegyzések: